Jdi na obsah Jdi na menu
 

PROPOZICE NA ŠPICÍ TÁBOR

18. 2. 2023

Propozice na špicí tábor 2023


1) Termín: Příjezd v sobotu 22. 7. 2023 – nejdříve ve 14:00 Odjezd v sobotu 29. 7. 2023 – nejpozději do 10:00


 2) Adresa: Chata KoloBěžky – Kryštofovy Hamry 1, 431 91 Vejprty


 3) Jak se dostat na místo: Autem z Prahy: Vyjedete na dálnici D7, projedete Chomutovem a za městem uhnete na silnici 223. Na trase této silnice projedete vesnicemi Celná, Kýšovice  a Výsluní. Za touto obcí se po pravé straně začne rýsovat přehrada Přísečnice, jejíž břeh tato silnice kopíruje až po odbočku doprava na vesničku Kryštofovy Hamry.
 
Autem z Jižní Moravy: Pojedete do Brna, kde se napojíte na D1, pojedete do Prahy a na Pražském okruhu uhnete na odbočce směr Chomutov a dále jedete po D7 na Chomutov a pak na silnici 223.
 
Parkování je před branou do zahrady, objeďte chatu uličkou vlevo.


 4) Stravování: Přímo u chaty je malá hospůdka U Pupíka, kde se vaří k obědu 2-3 jídla (cca 140-150 kč). V případě přání, lze jídlo k obědu předem objednat. V chatě si každý může uvařit sám v dobře vybavené kuchyni. Nejbližší obchody se nachází v 6 km vzdálených Vejprtech.


 5) Ubytování: K ubytování slouží 6 pokojů v chatě, které jsou různě velké (od 4 po 7 lůžek). Je zde i možnost stanování na velké zahradě. Celý areál je oplocen, psi tam mohou běhat na volno. Psi bydlí s námi a nic za ně neplatíme, ale musíme samozřejmě zajistit čistotu a úklid před odjezdem, vyluxovat psí chlupy.


 6) Cena ubytování: Platíme za pronájem celého objektu, cena tedy závisí na počtu účastníků. Podle aktuálního počtu přihlášených to na každého vychází cca 3000-3500,- na osobu za celý týden. U stanování je cena nižší, cena je však rovněž závislá na obsazenosti pokojů.


 7) Program: Tábor je vhodný pro všechny, kdo chtějí prožít dovolenou v krásné přírodě spolu se svými pejsky. Je to ideální příležitost k socializaci mladých psů, k setkání s ostatními majiteli špiců a k výměně zkušeností (výživa, úprava srsti, předvádění na výstavách apod.).  Jinak program záleží zcela na Vás. Nic není povinné ani organizované. Můžete chodit nebo jezdit na výlety či jen tak odpočívat. Kdo má rád turistické výlety, může vyrazit do hor, popřípadě sbírat houby.  Je na každém, jak tento týden stráví. Na programu máme jeden společný výlet. Večery většinou trávíme ve společenské místnosti. Na programu bývá i společné grilování na zahradě. Je možnost dohodnout ukázku výcviků asistenčních psů.


 8) Na špicí tábor by neměly jezdit feny v hárání, neočkovaní psi či s infekčním onemocněním. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář